Πολύ δύσκολη αναμένεται να είναι και σήμερα η ημέρα στην Αττική σε επίπεδο ανέμων που δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών στη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη η ένταση των ανέμων ξεκίνησε στα επίπεδα των 5-6 μποφόρ λίγο πριν τις 6 το πρωί και μέχρι τις 9 θα φτάνουν ακόμα και τα 7 μποφόρ με βόρειους βορειοανατολικούς ανέμους.
Οι πιο δύσκολες ώρες σε επίπεδο ανέμων αναμένεται να ξεκινήσουν μετά τις 11 το πρωί.
Όπως είπε ο κ. Μαρουσάκη «στο διάστημα 12:00-15:00 εκτιμούμε ότι θα έχουμε τα μέγιστα σε 7 μποφόρ και ριπές που μπορεί να ξεπερνούν και τα 8 μποφόρ γιατί μιλάμε για ορεινές εκτάσεις».
Κατά τον ίδιο, τέλος, η εικόνα αυτή θα συνεχιστεί μέχρι τις 5 το απόγευμα.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.