Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας τουριστών στην Κρήτη, καθώς ένας πατέρας 50 ετών ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ο Γερμανός βρισκόταν με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους σε ιστιοφόρο για μια βόλτα αναψυχής στην Ντία, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ο 50χρονος επιχείρησε μια βουτιά και σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις του.
Η γυναίκα του τον είδε να μην κουνιέται στη θάλασσα και ανησύχησε. Ο 50χρονος ήταν μπρούμυτα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα, όπου έφτασε στο σημείο και προσπάθησε να τον επαναφέρει, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η σορός του μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.