Γυναίκα στη Λάρισα παραβίασε δικαστική απόφαση και συνελήφθη

Γυναίκα στη Λάρισα παραβίασε δικαστική απόφαση και συνελήφθη

Συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας

astynomia
Με χειροπέδες βρέθηκε μια Ελληνίδα, η οποία υποβλήθηκε σε έλεγχο στοιχείων από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Λάρισα, το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας.

Η φυγόποινη γυναίκα, στην οποία είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών για παραβίαση δικαστικής απόφασης, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που θα αποφασίσει αν θα εκτίσει την ποινή της.

Είχε καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Στην Κλειτορία της Αχαΐας, συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας Έλληνας, όταν διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαβρύτων, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Στην Πάτμο, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 38χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για πλαστογραφία και υφαρπαγή πλαστής βεβαίωσης. Ο φυγόποινος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.


Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα οι απολογίες των επίορκων εφοριακών - Οι καταγγελίες των επιχειρηματιών και οι συνομιλίες που τους «έκαψαν»

Μοιράζει ρόλους και ευθύνες στους κορυφαίους ο Κασσελάκης - Το σχέδιο «ΠΑΟΚ» ενόψει ευρωεκλογών

«Είπα παιδιά δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω» - Η συγκλονιστική περιγραφή του Χατζηπαναγιώτη για το έμφραγμα και τις δύο ανακοπές που υπέστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης