Στην προσαγωγή ενός 13χρονου παιδιού προχώρησαν οι Αρχές για την ομοφοβική φραστική επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη κατά τη διάρκεια ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο.
Ο ανήλικος έχει αφεθεί ελεύθερος, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήθελε να προχωρήσει σε μήνυση ενώ ανέφερε ότι αν θέλει ο 13χρονος μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να συζητήσουν.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στον Βόλο, κάποιος από μακριά τον αποκάλεσε «π...», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ψύχραιμος «Να είσαι καλά, έλα να το πεις εδώ», τονίζοντας ότι η ομοφοβία «είναι μέρος μίας Ελλάδας που πρέπει κάποια στιγμή να την ξεπεράσει».
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.