Eurovision: Η Ζαχάροβα τρολάρει τον διαγωνισμό και μιλά για «όργια» - Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται, λέει

Eurovision: Η Ζαχάροβα τρολάρει τον διαγωνισμό και μιλά για «όργια» - Η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται, λέει

Δημοσίευσε βίντεο με τους εκπροσώπους Ολλανδίας, Ελβετίας, Ιρλανδίας και Φινλανδίας

zaharova-xr
H εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρίας Ζαχάροβα εξαπέλυσε τα πυρά της κατά της Eurovision, χαρακτηρίζοντας «όργιο» τον διαγωνισμό με ένα βίντεο.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της στο Telegram, η Μαρίας Ζαχάροβα αναφέρει πως «Η Eurovision 2024 ξεπερνά κάθε όργιο, συμμορία ή τελετουργική ιεροσυλία» προσθέτοντας ειρωνικά ότι «η κηδεία της δυτικής Ευρώπης συνεχίζεται κανονικά» για να καταλήξει «δεν μας προκαλεί εντύπωση αυτό».

Στο βίντεο της Ζαχάροβα εμφανίζονται μεταξύ άλλων, ο Ολλανδός τραγουδιστής Joost Klein που αποβλήθηκε από τον διαγωνισμό, το Nemo που νίκησε στον διαγωνισμό με την Ελβετία, το Bambie Thug της Ιρλανδίας, και ο εκκεντρικός Φινλανδός Windows95man.

To βίντεο:
Κλείσιμο

Η δράση επί σκηνής που παρουσιάζεται στο βίντεο συνοδεύεται από μουσική υπόκρουση του Ίγκορ Κόρνελιουκ η οποία παρουσιάστηκε στο «Satan’s Ball» (O Χορός του Σατανά) στη σειρά «Ο Μάιτρ και η Μαργαρίτα» που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, γραμμένο από τον Ρώσο συγγραφέα Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 25 Φεβρουαρίου 2022, η Ευρωπαϊκή Ένωση Ραδιοτηλεόρασης (EBU) ανακοίνωσε ότι, λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα εκπροσωπείται στη Eurovision μέχρι νεωτέρας.

Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης