Δολοφονία Λυγγερίδη: Ελεύθερος με όρους ο «Ρουμάνος»
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού στα επεισόδια στον Ρέντη
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο αποκαλούμενος «Ρουμάνος», ο οποίος αντιμετωπίζεται κατηγορίες που αφορούν στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.
Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
Σε δηλώσεις που έκανε ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος του αποκαλούμενου «Ρουμάνου» μετά την απολογία του, τόνισε: «Με ακλόνητα αποδεικτικά στοιχεία που προσκομίσαμε στην ανάκριση κονιορτοποίησαμε τις αίολες, αβάσιμες και ψευδείς καταθέσεις του συγκεκαλυμμένου μάρτυρα με τον κωδικό 67Ε. Είχαμε εξαρχής εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και για αυτό το λόγο εμφανιστήκαμε αυθορμήτως ενώπιον του κυρίου ανακριτή, έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα κριθούμε με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας και όχι την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε».
Σύμφωνα με πληροφορίες ενώπιον του ανακριτή ο κατηγορούμενος, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη ΓΑΔΑ, αρνήθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.