Ανήλικος έριχνε μπαλωθιές σε χωριό της Δράμας

Ανήλικος έριχνε μπαλωθιές σε χωριό της Δράμας

Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε πιστόλι κρότου με γεμιστήρα με το οποίο είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 29 φορές

xeiropedes_neos_arthro
Έφοδο σε έναν οικισμό της Δράμας έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έπειτα από πληροφορίες που ανέφεραν ότι κάποιος πυροβολούσε μέρα-μεσημέρι στον αέρα και δεν άργησαν να εντοπίσουν τον «πιστολέρο», που ήταν ένας ανήλικος Έλληνας ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα μικρό οπλοστάσιο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στην κατοικία του, βρήκαν ένα πιστόλι κρότου με γεμιστήρα με το οποίο είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 29 φορές, όπως έδειχναν οι ισάριθμοι κάλυκες που βρέθηκαν. Εκτός από αυτά, κατασχέθηκαν, ακόμη, μια σπάθα, δύο μαχαίρια και ένα ζευγάρι χειροπέδες και ο ανήλικος συνελήφθη. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, περιλαμβάνεται και ο πατέρας του ο οποίος συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Πυροβόλησε 37 φορές

Με εκκωφαντικό τρόπο γιόρτασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League ένας 33χρονος στην Κάρπαθο καθώς, μόλις τελείωσε ο ημιτελικός με την Άστον Βίλα άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με κυνηγετικό όπλο. Ο θερμόαιμος φίλαθλος συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που δέχθηκαν καταγγελίες και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 37 κάλυκες από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, διατάραξη κοινής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.




Ειδήσεις σήμερα:

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η αυριανή επίσκεψη του Έντι Ράμα στην Αθήνα - Αναλυτικά το πρόγραμμά του


«Θρίλερ» με την Ολλανδία και τη συμμετοχή της στον τελικό της Eurovision - Η νέα ανακοίνωση της EBU


Εξηγώντας το θαύμα του Μεντιλίμπαρ: Από την... καταστροφή στον τελικό της Ευρώπης σε 3 μήνες ο Ολυμπιακός - Βίντεο, φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης