Καιρός: Σταδιακή βελτίωση από σήμερα αλλά με κρύο - Πώς θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση από σήμερα αλλά με κρύο - Πώς θα γιορτάσουμε την 25η Μαρτίου

Μέχρι το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι τοπικές βροχές στα ανατολικά της χώρας - Ανήμερα της 25ης Μαρτίου αναμένονται λίγες βροχές στα δυτικά και βόρεια

kryo_ektakto_arthro
Χειμωνιάτικος καιρός για λίγο ακόμη, πριν υποδεχθούμε την Άνοιξη

Ένα ακόμη τριήμερο πλησιάζει, αυτό της 25ης Μαρτίου, και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια σύντομη απόδραση από την πρωτεύουσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czyc9k3u6fhd)


Την Παρασκευή περνάει μια διαταραχή που θα δώσει βροχές στα κεντρικά και νότια, το Σάββατο αυτή η αστάθεια θα περιοριστεί και την Κυριακή φτιάχνει ο καιρός, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη. Όπως όλα δείχνουν, την 25η Μαρτίου, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται να προσεγγίζει τη χώρα μας από την Ιταλία. Τα φαινόμενα φαίνεται ότι θα ξεκινήσουν κοντά στο μεσημέρι και μάλλον θα γενικευτούν προς την κεντρική και βόρεια χώρα.

kairos-25imartiou


Ο καιρός από σήμερα 


Το νέο εικοσιτετράωρο (Τετάρτη), τοπικές βροχές μικρής διάρκειας αναμένονται κυρίως τις πρωινές ώρες στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας. Επιπρόσθετα, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και στο Αιγαίο είναι πιθανό να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση ως τα 7 μποφόρ (Αιγαίο) και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στην ανατολική και τη βόρεια Ελλάδα.



Την Πέμπτη (21/3), προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους στη Θράκη και την Κρήτη θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ 3 με 5 μποφόρ και στη ΝΑ νησιωτική χώρα 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κατά 1 με 2 βαθμούς.

Την Παρασκευή (22/3), τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται τις απογευματινές - βραδινές ώρες στην ηπειρωτική Ελλάδα και κυρίως στις κεντρικές και νότιες περιοχές της. Οι άνεμοι θα πνέουν Β-ΒΔ με βασική ένταση 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

kairos-paraskevi


Το Σάββατο (23/3), τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες προβλέπονται τις πρωινές ώρες στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα και κυρίως στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Την Κυριακή (24/3) αναμένεται σχετική καλοκαιρία. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Ειδήσεις σήμερα:

Η άνοιξη ήρθε πολύ νωρίς φέτος και αυτό δεν είναι καλό - Οι επιπτώσεις του σύντομου χειμώνα

Αυτές είναι οι πιο ευτυχισμένες και οι πιο δυστυχισμένες χώρες: Στην κορυφή για 7η φορά η Φινλανδία - Η θέση της Ελλάδας

Παραγωγός του TMZ εκφράζει επιφυλάξεις για το αν είναι όντως η Κέιτ στο βίντεο της βόλτας με τον Ουίλιαμ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης