Κύπρος: «Δες ζωντανό θαύμα, δεν το λέμε μην έρθει λαοθάλασσα» λέει ο ηγούμενος για το μύρο που έβαλε ο ίδιος στον σταυρό

Κύπρος: «Δες ζωντανό θαύμα, δεν το λέμε μην έρθει λαοθάλασσα» λέει ο ηγούμενος για το μύρο που έβαλε ο ίδιος στον σταυρό

Δείτε νέο βίντεο με την εξαπάτηση γυναικών μοναχών για τον δήθεν θαυματουργό σταυρό στη Μονή του Οσίου Αββακούμ – Οι μοναχές τον παρακολουθούσαν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή 

moni_avvakoum_
Νέο οπτικογραφημένο υλικό από το γραφείο του ηγουμένου της Μονής του Οσίου Αββακούμ δημοσιοποίησε σήμερα η ιστοσελίδα της εφημερίδας Πολίτης.

Στο βίντεο το οποίο λήφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2023, φαίνεται ο Ηγούμενος της Μονής Οσίου Αββακούμ Νεκτάριος να συνομιλεί με μοναχές οι οποίες πήγαν στο μοναστήρι για να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Ο Ηγούμενος αρχιμανδρίτης Νεκτάριος, παρουσίασε στις μοναχές το κουτί με τον Σταυρό του Αγίου Πορφυρίου αναφέροντας ότι μέσα τοποθέτησε βαμβάκι για να μην τρέχει το μύρο έξω. Όπως είπε στις μοναχές ότι το μύρο τρέχει στα κεφάλια των πιστών και για αυτό τον σταυρό το έχει τοποθετημένο σε κουτί. (Σε αυτό το κουτί που όπως αποκαλύφθηκε από άλλο βίντεο βάζουν μύρο από μπουκάλι).

ΜΟΝΗ ΑΒΒΑΚΟΥΜ - ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑΥΜΑ
Κλείσιμο


Έθεσε όρο να μην μιλήσουν για το θαύμα

Για να παραδώσει στις μοναχές βαμβάκι με το μύρο από τον σταυρό, ο Ηγούμενος Νεκτάριος έθεσε ως όρο, να μην αναφέρουν σε άλλους το θαύμα.

«Δεν θέλω να κάμουμε show. Αν έθελα έφκαλλα το στες ειδήσεις τζαι έρκετουν λαοθάλασσα. Εν θέλω (Αν ήθελα το έβγαζα στις ειδήσεις και θα ερχόταν λαοθάλασσα. Δεν θέλω)», ήταν τα λόγια του Νεκτάριου.

Ο ηγούμενος, όπως μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει προς το τέλος του βίντεο, υποστηρίζει ότι «μυρώνει» ο αέρας από το μύρο του Σταυρού, με τις μοναχές να τον παρακολουθούν έκθαμβες πιστεύοντας ότι ζουν μια σπάνια στιγμή κατά την οποία επιτελείται μπροστά στα μάτια τους ένα θαύμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στην Τουρκία: Σκότωσε τη σύζυγο με 16 μαχαιριές και την κόρη με 12 όταν προσπάθησε να τον σταματήσει

Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας

Στα σκαριά η νέα επίσκεψη Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο τον Απρίλιο - Κρίσιμο ταξίδι στην Αίγυπτο την Κυριακή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης