Κούγιας: Δεν πήγα στην δίκη με τον Λαζόπουλο λόγω εξέτασης καρκινικών κυττάρων

Κούγιας: Δεν πήγα στην δίκη με τον Λαζόπουλο λόγω εξέτασης καρκινικών κυττάρων

Ο γνωστός ποινικολόγος έκανε παρέμβαση σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1

alexis-kougias
Παρέμβαση στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Αφορμή στάθηκαν όσα είπε δημοσιογράφος της εκπομπής για την δική του γνωστού ποινικολόγου με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες από τους δικηγόρους του Λαζόπουλου ειπώθηκε πως ο Αλέξης Κούγιας επικαλέστηκε λόγους υγείας για να αναβάλει την δίκη, ενώ δεν ίσχυε κάτι τέτοιο.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Μου μετέφεραν πελάτες του γραφείου μου οι οποίοι παρακολουθούν αυτή τη στιγμή την εκπομπή, ότι εμφανίστηκε μία συνάδελφός σας που είπε ότι επικοινώνησε με τους δικηγόρους του Λαζόπουλου και εκείνοι της είπαν ότι δεν υπήρχε πραγματικό κώλυμα λόγω της υγείας μου αλλά αυτό ήταν πρόσχημα για να αναβληθεί η υπόθεση».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czloeyfcajf5)
 

«Το πρόβλημα της υγείας μου είναι γνωστό και δεν το έχω αποκρύψει. Κάθε έξι μήνες πρέπει να γίνεται ενδελεχέστατος έλεγχος των καρκινικών κυττάρων. Αυτές οι εξετάσεις κρατούν δύο μέρες. Χθες ήταν αιματολογικές εξετάσεις πολύ σοβαρές και ακολούθησαν αξονικές, μαγνητικές οι οποίες τελείωσαν στις 3 το μεσημέρι. Σήμερα έχω να κάνω τη σοβαρότερη εξέταση που υπάρχει, το PET/SC, η οποία είναι τετράωρης διάρκειας. Ο δικηγόρος που τόλμησε να πει ότι δήθεν εγώ χθες δεν είχα εξετάσεις, θα τιμωρηθεί από εμένα παραδειγματικά. Και μήνυση θα του κάνω, και αγωγή θα του κάνω, και αναφορά στον Σύλλογο θα του κάνω. Είναι ντροπή» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Αλέξης Κούγιας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η εκδίκαση της μήνυσης του Λάκη Λαζόπουλου εναντίον του θα γίνει σε λίγες ημέρες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czln1gqpeexl)
 

Η αναφορά στην αρχή της κόντρας τους και στο κότερο

Όσον αφορά τους λόγους που έδωσε τέτοια βαρύτητα στα σχόλια που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για το ύψος του, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε: «Γιατί καθιέρωσε σε αυτούς που δεν με γνώριζαν ή με μισούσαν, την εικόνα ότι είμαι “ο κοντός”. Ο Λαζόπουλος επί χρόνια ολόκληρα με έλεγε έτσι, και αυτό το έβλεπαν τα παιδιά μου, επειδή η εκπομπή του προβαλλόταν σε ώρα prime time, και στενοχωριόντουσαν, πληγωνόντουσαν».

Κλείσιμο
Ο Αλέξης Κούγιας κατέληξε στην παρέμβασή του: «Ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει, ίσως και τα παιδιά μου αν τον συναντήσουν να έχουν να του πουν κάτι αντίστοιχο, αν και εκείνος κυκλοφορεί σε μέρη που δεν πάνε συνηθισμένοι άνθρωποι, είτε σε κάποιο κότερο του αείμνηστου Κοντομηνά ή της Λάτση. Εγώ τον έχω βοηθήσει, και αν θέλει ας καλέσουν τον διοικητή ασφαλείας από τη Σύρο, για να πει ποιος έκανε την απολογία του γιατρού, στο καράβι του οποίου βρέθηκαν τα ναρκωτικά, και ποιος βοήθησε όλους αυτούς που ήταν στο κότερο να βγουν αλώβητοι από την υπόθεση αυτή».

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ταξιτζής με «πειραγμένη» ταμειακή - Ακόμα τρεις είχαν τάμπλετ αντί για ταξίμετρο

Παρατείνεται η προσωρινή κράτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου - Για ένα ακόμη εξάμηνο στη φυλακή

Ρωσικό κομμουνιστικό κόμμα ζητάει να γίνει έρευνα για ενδεχόμενη ανάμιξη της Δύσης στο θάνατο του... Στάλιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης