Δημογλίδου για τους ΟΥΚαδες και το μέλος των Πυρήνων: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των συλληφθέντων

Δημογλίδου για τους ΟΥΚαδες και το μέλος των Πυρήνων: Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των συλληφθέντων

Η αστυνομία ερευνά πώς έφτασαν τα όπλα στα χέρια των ΟΥΚαδων και πού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν

pirines_oyk
Ο τρόπος με τον οποίο βρέθηκαν στη κατοχή τους τα όπλα και πού θα μπορούσαν αυτά να χρησιμοποιηθούν ερευνά η αστυνομία μετά την μυστική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και είχε ως αποτέλεσμα την σύλληψη τεσσάρων ατόμων, μεταξύ των οποίων ενός πρώην μέλος των «Πυρήνων της Φωτιάς» και δύο ΟΥΚάδων.

Σύμφωνα με όσα είπε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο ΣΚΑΪ, η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς υπάρχουν και ψηφιακά πειστήρια που θα εξετασθούν από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών.

«Δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των 4 συλληφθέντων»

Η κυρία Δημογλίδου ξεκαθάρισε ότι μέχρι στιγμής «η έρευνα της αστυνομίας έχει δείξει ότι δεν συνδέονται μεταξύ τους οι 4 συλληφθέντες».

Όπως είπε, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή συγκεκριμένων αντικειμένων σε συγκεκριμένα άτομα και όχι σε όλα. «Δεν συνδέθηκαν οι άνθρωποι μεταξύ τους στην δικογραφία που σχηματίστηκε. Συνελήφθησαν για αυτά που κατείχαν» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Σχετικά με το αν υπάρχει σύνδεση των ατόμων αυτών με την πρόσφατη δολιοφθορά, την ανατίναξη του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ που μεταφέρει νερό από την Σαλαμίνα στην Αίγινα, η κυρία Δημογλίδου είπε ότι προς το παρόν δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από την έρευνα της αστυνομίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Πώς μπορεί να αλλάξει τις ζωές των Γουίλιαμ και Χάρι η ασθένεια του βασιλιά Καρόλου

Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες: Θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού, αλλά δεν μπορούν να ζητάνε περισσότερα, με «όπλο» τα μπλόκα


Κανονικά τον Ιούνιο οι συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ - Με ένα τραγούδι τους το ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης