Συνολικά 12 μετανάστες επιχείρησαν να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο διακινητές οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές του Έβρου. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης εντόπισαν σε επαρχιακή οδό του Νομού Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οκτώ μετανάστες που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. ο οδηγός-διακινητής - ο οποίος στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης - δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα χωρίς να καταφέρει να διαφύγει, καθώς συνελήφθη μετά την ακινητοποίηση του οχήματος και στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί πεζός.
Ο δεύτερος διακινητής συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, καθώς όπως διαπιστώθηκε με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, είχε αποκρύψει τέσσερις μετανάστες επιμελώς μεταξύ των εμπορευμάτων στο ρυμουλκούμενο φορτηγό που οδηγούσε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα.
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!