Πρίγκιπας Χάρι: Ευδιάθετος έκανε χιούμορ για το αμερικανικό ποδόσφαιρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο

Πρίγκιπας Χάρι: Ευδιάθετος έκανε χιούμορ για το αμερικανικό ποδόσφαιρο μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο

Λίγες ώρες μετά το ταξίδι-αστραπή στο Λονδίνο για να δει τον πατέρα του, ο Χάρι άφησε έκληκτο το κοινό όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση απονομής βραβείων του NFL

prince_harry_nfl_arthro
Μετά το ταξίδι-αστραπή που πραγματοποίησε στο Λονδίνο για να δει τον άρρωστο πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων, Χάρι, παρέστη σε εκδήλωση για την απονομή βραβείων του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου (NFL) και όταν όλο χαμόγελα.

Ο σύζυγος της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού, Μέγκαν Μάρκλ, μετά το άβολο ταξίδι στην πατρίδα του, το οποίο έκανε μόνο και μόνο για να δει για 45 λεπτά τον πατέρα του και να του εκφράσει την υποστήριξή του καθώς ο Βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος στο Λας Βέγκας.

Το γεγονός ότι, κατά την ολιγόωρη παραμονή στην πατρίδα του, ο δευτερότοκος γιος του Καρόλου δεν είχε καμία συνάντηση με φίλους ακόμη και τον αδερφό και την νύφη του που αναρρώνει ύστερα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα στην κοιλιακή χώρα, δείχνει ότι έχει κόψει τον «ομφάλιο λώρο» από τα μέλη της βασιλικής οικογένειάς, κυρίως όμως ότι έχει χάσει κάθε επαφή με τον αδερφό του και διάδοχο του βασιλικού θρόνου της Βρετανίας.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στέκεται βράχος στο πλευρό της συζύγου του αλλά έχει επιστρέψει στην πρώτη γραμμή των βασιλικών καθηκόντων.

Κλείσιμο
Από την άλλη, ο Χάρι, ένας «απατεώνας συγγενής», πραγματοποιεί ένα φευγαλέο ταξίδι στη χώρα του, με την οικογένειά του να τον αποφεύγει αφού ο ίδιος την πρόδωσε, όπως αναφέρει η αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» σχολιάζοντας τα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων.

Το 26ωρο ταξίδι του δούκα του Σάσεξ στο Ηνωμένο Βασίλειο μονοπώλησε τα πρωτοσέλιδα στον Τύπο της γηραιάς αλβιώνας, με ορισμένες στήλες στις εφημερίδες να σκιαγραφούν ένα χωρισμένο σπίτι, αυτό του Οίκου τω Ουίνδσορ, και τους σύγχρονους Κάιν και Άβελ, των πρώτων αδερφών στην ιστορία του κόσμου (τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας), στον απόηχο των δυσάρεστων νέων για την κατάσταση της υγείας του πατέρα τους. Ο Κάιν ήταν εγωιστής και ζηλιάρης ενώ ο Άβελ ευγενικός.

Από την πλευρά του, πάντως, ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας δεν επιθυμεί την αποξένωση των μελών της οικογένειάς του, αν και ο δευτερότοκος γιος του, Χάρι, επέστρεψε εσπευσμένα στην οικογένειά του που βρίσκεται στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, επισημαίνει η εφημερίδα «Independent».

«Ο Χάρι είναι πλέον τουρίστας στην πατρίδα του»
Ειδικός των βρετανικών ΜΜΕ χαρακτήρισε τον Χάρι «άπιστο» από τη στιγμή που δεν διανυκτέρευσε σε βασιλική ιδιοκτησία.

«Ο Δούκας του Σάσεξ έμεινε τη νύχτα σε ξενοδοχείο, όπως πολλοί άλλοι Αμερικανοί τουρίστες, γιατί στην πραγματικότητα, αυτό είναι τώρα».

Μια άλλη ακροδεξιά εκπομπή μετέδωσε χθες ότι ο αποξενωμένος Χάρι σνόμπαρε τους συγγενείς του: «Για ποιον ήταν τελικά η επίσκεψή του στο Λονδίνο; Για τον Χάρι; Για τον βασιλιά; Ή ήταν για το Netflix;» αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ του δούκα του Σάσσεξ, «Fly-on-the-wall του 2022.

Λίγες ώρες αφότου επέστρεψε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, το καταφύγιό του αφότου έκοψε τον «ομφάλιο λώρο» με το Μπάκιγχαμ, ο 39χρονος Χάρι σόκαρε το κοινό όταν εμφανίστηκε στην απονομή των βραβείων «Walter Payton Man of the Year».

Φορώντας μαύρο κοστούμι και γραβάτα, ο Χάρι, δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόβλημα υγείας του πατέρα του, υπογραμμίζουν αμερικανικά και βρετανικά δημοσιεύματα.

Στην τελετή απονομής βραβείων του NFL, ο Χάρι συνέκρινε το αμερικανικό ποδόσφαιρο με το ράγκμπι, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Ο δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε στην τελετή 2024 του NFL «Honors» στο Resorts World Theater στο Λας Βέγκας το βράδυ της Πέμπτης και παρέδωσε το βραβείο «Walter Payton Man of the Year» στον ποδοσφαιριστή των «Pittsburgh Steelers», Cameron Heyward.

«Είμαι σε σοκ. Αυτός είναι ο πρίγκιπας Χάρι», αστειεύτηκε ο Heyward όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο.

Ο Χάρι επέστρεψε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη και την επόμενη μέρα βρέθηκε στο Λας Βέγκας για την τελετή 2024 NFL Honors, επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Στην ομιλία του ήταν χαμογελαστός και έκανε αρκετά αστεία με το άθλημα. Ωστόσο δεν αναφέρθηκε καθόλου στον Βασιλιά Κάρολο.

«Πραγματικά λατρεύω το πώς μας κλέψατε το ράγκμπι» ανέφερε ο Χάρι, ο οποίος είναι λάτρης του αθλήματος. Στη συνέχεια αστειεύτηκε με το πώς η πάσα είναι προς τα εμπρός στο ποδόσφαιρο, αντί προς τα πίσω όπως στο ράγκμπι. Ή πώς το NFL χρειάζεται διάλειμμα κάθε 15 δευτερόλεπτα παιχνιδιού».

Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος που βρισκόταν στη σκηνή ήταν να τιμήσει τον Heyward έναν από τους κορυφαίους αθλητές του πρωταθλήματος.

«Όλα όσα κάνετε μέσα και έξω από το γήπεδο είναι πραγματικά αξιοσημείωτα. Αποτελείτε πρότυπα για εκατομμύρια ανθρώπους με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε και με τον τρόπο που προσφέρετε», είπε ευδιάθετος ο Χάρι, που, λίγες ώρες νωρίτερα, έδινε κουράγιο στον άρρωστο πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο της Βρετανίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύσκεψη αγροτών για τη συνάντηση με Μητσοτάκη - Μπλόκα στον Τύρναβο


Ο Σεφερλής βάζει τέλος στη διαμάχη με Λαμπάτο - Τον πήρε τηλέφωνο, του έδωσε ρόλο στην παράσταση που
ετοιμάζει


Ανεκτέλεστο το 60% των παραπεμπτικών για μαστογραφία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης