Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του 34χρονου Κρητικού - Παίρνουν εξιτήριο οι άλλοι δύο
Πιθανόν την Παρασκευή θα λάβουν εξιτήριο οι δύο Κρητικοί που τραυματίστηκαν στο επεισόδιο στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου
Κρίσιμη αλλά σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 34χρονου Μαλιώτη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Υπενθυμίζεται, ότι ο 34χρονος Δημήτρης υπεβλήθη σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά την οποία οι γιατροί του αφαίρεσαν την σφαίρα από το κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, οι δύο 28χρονοι, Φραγκίσκος και Γιάννης, επίσης με καταγωγή από τα Μάλια, νοσηλεύονται σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται μάλιστα να λάβουν εξιτήριο την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο.
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.