Σε συμβολικό αποκλεισμό του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προχώρησαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης δικηγόροι, τονίζοντας την αντίθεση τους στα φορολογικά μέτρα που ψηφίστηκαν στη Βουλή.
Μέλη του δικηγορικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν στην είσοδο των δικαστηρίων στις 8 το πρωί προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη ψήφιση του φορολογικού νομοσχεδίου για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι διαμαρτυρόμενοι απέκλεισαν την είσοδο σε εργαζόμενους και πολίτες και ενημέρωσαν ότι το κτήριο είναι αποκλεισμένο μέχρι τις 9 το πρωί, όταν ολοκληρώθηκε η διαμαρτυρία.
Σημειώνεται ότι οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να συνεχίσουν την αποχή από τα καθήκοντά τους μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.