Πάτρα: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων - Συνεχίζονται οι εργασίες
Καταργήθηκε η αμφιδρόμηση που είχε αποφασιστεί
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιαλείας, όπου γινόταν, για προληπτικούς λόγους, μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα.
Η απόφαση για την αμφιδρόμηση είχε ληφθεί, λόγω των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας.
Όμως, μετά την βελτίωση των καιρικών συνθηκών αποφασίσθηκε να δοθεί σε κυκλοφορία το ρεύμα προς Αθήνα.
Στο μεταξύ, συνεργεία πραγματοποιούν εργασίες στην περιοχή του χειμάρρου, Χάραδρος, στον Καστελόκαμπο της Πάτρας, ώστε να αποτρέψουν φαινόμενα υπερχείλισης, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.