Αμφιδρόμηση από το 35 - 42 χλμ. και από το 157- 162 χλμ. της Αθηνών - Πατρών λόγω έργων

Αμφιδρόμηση από το 35 - 42 χλμ. και από το 157- 162 χλμ. της Αθηνών - Πατρών λόγω έργων

Τα έργα στην περιοχή της  Αιγιάλειας γίνονται για να αποφευχθούν νέες κατολισθήσεις  

katolisthisi-arthrou
Μέσω αμφιδρόμησης του ρεύματος κυκλοφορίας προς Πάτρα, διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων προς Αθήνα στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Η αμφιδρόμηση της κυκλοφορίας γίνεται από το 157χλμ έως το 163χλμ λόγω έργων προκειμένου να αποφευχθούν κατολισθήσεις.  Αντίστοιχες ρυθμίσεις έχουν γίνει και από  το 35χλμ έως και το 42χλμ.

Σύμφωνα με το Mega η απόφαση για την αμφιδρόμηση στον αυτοκινητόδρομο Αθήνας - Πάτρας ελήφθη για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των μετεωρολογικών προγνώσεων για εκδήλωση βροχών και καταιγίδων στην περιοχή της Αιγιάλειας, ως συνέπεια της κακοκαιρίας που ήδη πλήττει πολλές περιοχές.

Κλείσιμο

Υπενθυμίζεται ότι η κακοκαιρία πλήττει πεδινές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, με εκδήλωση καταιγίδων και χαλαζοπτώσεων, που έχουν ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υδάτων σε δρόμους, ενώ, λόγω των ισχυρών ανέμων, καταγράφονται μικρής έκτασης προβλήματα σε περιοχές της Αχαΐας και της Ηλείας.

Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης