Συλλήψεις και προσαγωγές σε πλατεία Βικτωρίας, Θησείο, Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές

Συλλήψεις και προσαγωγές σε πλατεία Βικτωρίας, Θησείο, Νέο Ηράκλειο - Επεισόδια με ακροδεξιούς και αντιεξουσιαστές

Ομάδα ατόμων που έφευγε από το Νέο Ηράκλειο, κατέβηκε στην πλατεία Βικτωρίας και επιτέθηκε με καδρόνια, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείo - Οι αστυνομικοί απάντησαν με χημικά

mat
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα την Τετάρτη (1/11) στην Πλατεία Βικτωρίας μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών δυνάμεων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ομάδα ατόμων που μετείχαν στην αντιφαστιστική πορεία στο Νέο Ηράκλειο επιβιβάστηκαν μετά το τέλος της πορείας σε συρμό του ΗΣΑΠ και εξήλθαν στην στάση Πλατεία Βικτωρίας.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, τα άτομα επιτέθηκαν με καδρόνια, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, που βρίσκονταν στην περιοχή, προκαλώντας φθορές στις μηχανές τους στα κράνη τους και εκδορές στους ίδιους.

Κλείσιμο



Στο σημείο έσπευσαν πρόσθετες αστυνομικές δυνάμεις που προχώρησαν σε χρήση χημικών. Στην συνέχεια η ομάδα ατόμων επιβιβάστηκε εκ νέου στον ηλεκτρικό και αποβιβάστηκε στο σταθμό Μοναστηράκι, όπου προκάλεσαν ζημίες.

Στο Μοναστηράκι προκάλεσαν ζημιές ενώ συνεπλάκησαν με ακροδεξιούς. Οι άνδρες των ΜΑΤ μετέβησαν στο σημείο με τον Ηλεκτρικό.

Για λίγη ώρα υπήρχε μάλιστα και διακοπή της κυκλοφορίας στον ΗΣΑΠ με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται στο τμήμα Πειραιάς-Ταύρος και Ομόνοια-Κηφισιά.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι συνελήφθησαν έξι άτομα στην Ακρόπολη που άναψαν πυρσούς, ενώ φώναζαν και συνθήματα, παρά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων.

Τέλος, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, έγιναν συνολικά 39 προσαγωγές, σε όλη την Αθήνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Επί Ανδρέα Παπανδρέου η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που δεν είχε αναγνωρίσει επίσημα το Ισραήλ, είπε ο Μητσοτάκης στον Ανδρουλάκη

Φοβερό τροχαίο με μία νεκρή στη Θεσσαλονίκη - Τρελή πορεία από λεωφορείο που παρέσυρε μηχανάκι και αυτοκίνητα (βίντεο)

Δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάχνει drone και η Ελλάδα να την κοιτάει λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης