Τραγωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα όταν κατέρρευσε τοίχος και σκοτώθηκε άνδρας εντός κτιρίου στα Παγκρατέικα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας Corfutvnews, το εργατικό δυστύχημα έγινε όταν ο άνδρας έκανε εργασίες εντός του κτιρίου που στεγαζόταν το εργαστηριακό κέντρο φυσικών επιστημών.
Τον άτυχο άνδρα αναζητούσαν συνάδελφοί του που τον καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε.
Τότε, ανήσυχοι πήγαν απο το σημείο που γνώριζαν ότι θα δούλευε και τον εντόπισαν νεκρό.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.