Κακοκαιρία «Daniel» - Αγοραστός: Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν ή με στοχοποιούν

Κακοκαιρία «Daniel» - Αγοραστός: Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν ή με στοχοποιούν

«Ζούμε τις συνέπειες μιας θηριώδους καταστροφής, ενός πρωτόγνωρου φαινομένου» είπε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την κακοκαιρία «Daniel»

agorastos_kostas
«Δεν είναι ώρα απόδοσης ευθυνών» επισήμανε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, αναφερόμενος στις πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel που «χτύπησε» την ευρύτερη περιοχή την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν με ενδιαφέρει αν με σταυρώνουν και με στοχοποιούν» πρόσθεσε, ενώ για τις πλημμύρες, ο κ. Αγοραστός ανέφερε: «Ζούμε τις συνέπειες μιας θηριώδους καταστροφής, ενός πρωτόγνωρου φαινομένου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvjev6sfic8h)


«Δουλεύουμε ασταμάτητα για όσο το δυνατόν ταχύτερα αποτελέσματα» είπε για τις εργασίες αποκατάστασης, ενώ αν και παραδέχτηκε ότι «κανείς δεν μπορεί να πει πως όλα πήγαν τέλεια», υπογράμμισε: «Σημαντικό είναι ότι είμαστε παρόντες στο 100% των δυνατότητων μας. Δεν καθυστερήσαμε, δεν αποφύγαμε τις ευθύνες, δεν φυγομαχήσαμε».

Δεν πήγε χαμένο ούτε ένα ευρώ, ανέφερε για τα αντιπλημμυρικά έργα, ενώ χαρακτήρισε επιβεβλημένη την εισαγγελική παραγγελία «για να λάμψει η αλήθεια», όπως είπε.



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά τις επόμενες ώρες η καταβολή των αποζημιώσεων στη Θεσσαλία - Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με το Συντονιστικό της Λάρισας

Στην εντατική με αλλαντίαση ο σύζυγος της 32χρονης Ελληνίδας - Φόβοι και για άλλα κρούσματα


Γιατί η καταιγίδα Daniel μετέτρεψε την Ντέρνα σε απέραντο «νεκροταφείο» με χιλιάδες θύματα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης