Ένα φίδι είδε δημοσιογράφος του Mega σε ζωντανή μετάδοση την ώρα που έκανε ρεπορτάζ στο Ψαθοχώρι Καρδίτσας για τα νεκρά ζώα στην περιοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvijqgctsp9l)
Την ώρα που η ρεπόρτερ Γωγώ Μπαλή έκανε το ρεπορτάζ είδε ένα φίδι και ενημέρωσε με ψυχραιμία τον οπερατέρ Σταμάτη Φρόνη που ήταν μαζί της.
«Σταμάτη, ένα φίδι», είπε δύο φορές στον οπερατέρ πριν μετακινηθούν και οι δύο σε άλλο σημείο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.