Κίσσαμος: Έκανε τον «ανοιχτοχέρη» με πλαστά 50εύρα και συνελήφθη

Κίσσαμος: Έκανε τον «ανοιχτοχέρη» με πλαστά 50εύρα και συνελήφθη

Όταν τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, βρήκαν ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα και μια σιδερογροθιά

kissamo
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία το απόγευμα της Τετάρτης, όταν τουλάχιστον τρεις επιχειρηματίες από περιοχές του Δήμου Κισσάμου κατήγγειλαν πως ένας 42χρονος που έκανε αγορές προϊόντων τους είχε πληρώσει με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ξεκίνησαν αναζητήσεις και κατάφεραν να εντοπίσουν τον παραχαράκτη ο οποίος είχε διαφύγει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, τον ακινητοποίησαν, έκαναν έλεγχο στο όχημα και βρήκαν ένα πιστόλι με φυσίγγια στον γεμιστήρα και μια σιδερογροθιά. Μάλιστα, διαπίστωσαν ότι είχε πάει στην Κρήτη για διακοπές, εφοδιασμένος με τα «απαραίτητα» για να μην ξοδέψει δεκάρα, αλλά να βγάλει και κέρδος!

kissamos


Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο δωμάτιο όπου διαμένει προσωρινά ο δράστης και στον περιβάλλοντα χώρο, βρήκαν εννέα πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ με τον ίδιο σειριακό αριθμό, 15 συσκευασίες προϊόντων που είχε αγοράσει με τα κίβδηλα χαρτονομίσματα και 264,40 ευρώ που προέρχονταν από τα ρέστα που είχε πάρει. Επιπλέον, κατέσχεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, το αυτοκίνητο και άλλα δύο πλαστά χαρτονόμισμα που παρέδωσαν τα θύματα.

Ο 42χρονος παραχαράκτης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του και για τον εντοπισμό και άλλων επιχειρήσεων που ενδέχεται να εξαπάτησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Αυλώνα: Επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό - Τι βρέθηκε σπίτι του

Κοινωνικό Τιμολόγιο - Λογαριασμοί ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται φθηνό ρεύμα - Πώς θα κάνετε αίτηση

Τραμπ: Χαμός μετά την επιστροφή του στο «X» με τη φωτογραφία σύλληψης - «Next level» λέει ο Μασκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης