Στάχτες και αποκαΐδια άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά στην Πάρνηθα με κόπους ετών και περιουσίες, σπίτια και οχήματα, να καταστρέφονται ολοσχερώς, ενώ την ίδια στιγμή στρέμματα γης αφανίστηκαν.
Οι αποκαρδιωτικές φωτογραφίες από το μέτωπο μαρτυρούν την ανυπολόγιστη καταστροφή που έχει συντελεστεί ενώ η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.
Πάντως, βελτιωμένη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στην Πάρνηθα, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να δίνουν μάχη ώστε να ανακόψουν τυχόν αναζωπυρώσεις οι οποίες, σύμφωνα με την Πυροσβεστική εντοπίζονται νοτιοδυτικά της Πάρνηθας, στο ρέμα της Γιαννούλας και στο Φρούριο της Φυλής.
Εκτός από το βασικό μέτωπο στους πρόποδες της Πάρνηθας στο δυτικό κομμάτι, η Πυροσβεστική αντιμετωπίζει αναζωπυρώσεις ανατολικά από τη Μονή Κλειστών, μία περιοχή δύσβατη, καθώς οι χαράδρες εκεί δεν είναι εύκολα προσεγγίσιμες.
Κλείσιμο
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο σε περιοχές κοντά σε οικισμούς.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.