Η Γιανέτ Γκαρσία, γνωστή και ως «La Chica del Clima» είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή παρουσιάστρια του καιρικού δελτίου στο Μεξικό.
Το μοντέλο και influencer ήταν η πρώτη που πόζαρε για τη μεξικανική έκδοση του περιοδικού ενηλίκων «Penthouse».
Μετρώντας εκατομμύρια ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού, όχι μόνο μέσα από τις φωτογραφίες της, αλλά και τις «καυτές» εμφανίσεις της στα καιρικά δελτία.
Η Γιανέτ Γκαρσία διατηρεί μια εξίσου δυναμική παρουσία στο OnlyFans. Μάλιστα, συχνά προωθεί το προφίλ της μέσω του Instagram, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.