Ναυάγιο στην Πύλο: Διασωθέντας υποστηρίζει ότι στα αμπάρια υπήρχαν περίπου 100 παιδία

Ναυάγιο στην Πύλο: Διασωθέντας υποστηρίζει ότι στα αμπάρια υπήρχαν περίπου 100 παιδία

Την αποκάλυψη στον γιατρό έκανε μετανάστης που διασώθηκε - Τα θύματα φτάνουν έως τώρα τα 79 και έχουν διασωθεί 104 εκ των οποίων κανένα δεν ήταν παιδί

Collage_Maker-15-Jun-2023-02-07-AM-6584
Μάχη με τον χρόνο δίνουν οι αρχές για διασωθέντες του πολύνεκρου ναυαγίου στα ανοιχτά της Πύλου, την ώρα που υπάρχουν φόβοι ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί από 76 που είναι μέχρι στιγμής.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν το σκάφος να είναι ασφυκτικά γεμάτο σε όλους τους χώρους του σοκάρουν, έρχονται όμως να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα ενός μετανάστη, ο οποίος αμέσως μετά τη διάσωσή του μίλησε με γιατρό και του είπε πως στο σκάφος επέβαιναν και πολλά παιδιά

Ο γιατρός στο νοσοκομείο της Καλαμάτας αποκάλυψε πως μίλησε με ασθενή που βρισκόταν στο σκάφος το οποίο βυθίστηκε στο πιο βαθύ σημείο της Μεσογείου, περί τα 5.000 μέτρα, με τον δεύτερο να του λέει πως στα αμπάρια βρίσκονταν περίπου 100 παιδιά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctcpcwff8oex)
Κλείσιμο


Η μαρτυρία του μετανάστη έγινε γνωστή μέσα από το MEGA, με τη δημοσιογράφο να μεταφέρει πως ο γιατρός αρχικά τον προσέγγισε και εκείνος τον ρώτησε αν μπορεί να μιλήσει στην οικογένειά του για να τους πει ότι είναι ζωντανός.

«Συγκινήθηκα όταν έδωσα το κινητό μου τηλέφωνο για να μιλήσουν με την οικογένειά τους στην Αίγυπτο», είπε αρχικά ο γιατρός και στη συνέχεια για την πιθανότητα να υπήρχαν παιδιά και γυναίκες στο αμπάρι είπε: «Ρώτησα έναν ασθενή και μίλησε για έναν μεγάλο αριθμό παιδιών, περίπου 100».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, τα θύματα φτάνουν έως τώρα τα 79 και έχουν διασωθεί 104 εκ των οποίων κανένα δεν ήταν παιδί.



Ειδήσεις σήμερα:

Αλαφούζος: Το παροπλισμένο όχημα ήταν του 2010 και δεν το χρησιμοποιούσα - Ενορχηστρώνουν συκοφαντικά δημοσιεύματα

Μήνυμα Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν θέλουμε εντάσεις... αλλά σταματήστε τώρα τους εξοπλισμούς

Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών στην Πύλο: Μυστήριο με την ξαφνική βύθιση, 59 νεκροί και 104 διασωθέντες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης