Κολωνάκι: Μέχρι και φρουτέμπορο της Μυκόνου «φέσωσε» ο επιχειρηματίας που άρπαζε χρήματα και γινόταν «καπνός»

Κολωνάκι: Μέχρι και φρουτέμπορο της Μυκόνου «φέσωσε» ο επιχειρηματίας που άρπαζε χρήματα και γινόταν «καπνός»

Το κόλπο με την παρουσίαση του βιβλίου που δήθεν ετοίμαζε - Κατά χιλιάδες άρπαζε χρήματα από επιχειρηματίες που προσέγγιζε

kolonaki-skalia
Με το ίδιο «παραμύθι» δήθεν πως ετοιμάζει την παρουσίαση ενός βιβλίου με συνταγές, πότε στο Πολεμικό Μουσείο και πότε στο Μέγαρο Μουσικής, ο γνωστός επιχειρηματίας από το Κολωνάκι, που φέσωσε δεκάδες επιχειρήσεις και εξαφανίστηκε, «δάγκωσε» για χορηγία μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίας και διανομής οπωροκηπευτικών προϊόντων – ειδών μαναβικής στη Μύκονο.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο φρουτέμπορος και μανάβης Λουκάς Μέγκουλης με τον επιχειρηματία είχε γνωριστεί τουλάχιστον μια πενταετία πίσω όταν συνεργαζόταν με γνωστό καφέ της Κηφισιάς.

Ο ίδιος προμηθευτής της επιχείρησης μόλις διάβασε το χθεσινό δημοσίευμα του protothema.gr προχώρησε και σε σχετικό story στο Instagram, καθώς θεωρούσε πως ήταν θέμα χρόνου η αποκάλυψη:

«Τον γνώρισα στο μαγαζί της Κηφισιάς όπου συνεργαζόταν για τουλάχιστον μια πενταετία. Υπήρχε μια σχετική εκτίμηση μεταξύ μας, αλλά μέχρι εκεί. Κάποια στιγμή όμως με πλησίασε, όπως έκανε και με άλλους, όπως έχω μάθει και ξεκίνησε να μου λέει την γνωστή ιστορία για ένα βιβλίο που ετοιμάζει με συνταγές. Μάλιστα για την παρουσίαση του βιβλίου είχε κλείσει μου είχε πει το Μέγαρο Μουσικής και τώρα λέει το Πολεμικό Μουσείο. Για να γίνει πιστευτός μου ανέφερε και γνωστά ονόματα του χώρου του, που θα το προλόγιζαν.

Κλείσιμο
Τότε ήταν που μου ζήτησε να του κάνω μια χορηγία. Δέχτηκα και του έδωσα το ποσό των 2.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για την παρουσίαση που θα έκανε Σεπτέμβρη – Οκτώβρη. Η παρουσίαση είναι το κόλπο του και αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Για να πάρει τα χρήματα έστειλε οδηγό και τα πήρε. Πρέπει να μπει ένα τέλος, γι αυτό και μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, του έστειλα μήνυμα και του ζητάω πίσω τα χρήματα μου. Εδώ ο κόσμος της Μυκόνου ξέρει πολλά για το παρελθόν του».

Σύμφωνα με τον Λουκά Μέγκουλη μόλις τα άτομα με τα οποία συνεργαζόταν στην Κηφισιά άρχισαν να μαθαίνουν από επώνυμους πελάτες τους και μη, τα περί παρουσίασης βιβλίων και χορηγιών του έδειξαν ευγενικά την πόρτα της εξόδου της επιχείρησης:

«Έκανα την ανάρτηση στο Instagram γιατί πρέπει να σταματήσει να παραμυθιάζει τον κόσμο. Τώρα μαθαίνω πως είναι έτοιμος να κλείσει νέα συνεργασία, τουλάχιστον να προσέχουν όσοι τον γνωρίζουν από εδώ και στο εξής. Όταν επικαλείσαι τον οίκτο του άλλου και κάνεις επίκληση στο συναίσθημα, θα πρέπει να ξέρεις πως δεν είναι όλοι προς εκμετάλλευση».

Ειδήσεις σήμερα:

Διασωληνωμένος ο 15χρονος από το σοβαρό τροχαίο με πατίνι - Δείτε τη στιγμή της σύγκρουσής του με αυτοκίνητο

«Η Πισπιρίγκου νοσηλεύεται λόγω σοβαρού αυτοάνοσου, αυτό απαντά αυτομάτως για το τι συνέβη με τα παιδιά», λέει ο Κούγιας

Τεράστια επιχείρηση διάσωσης στην Πύλο μετά από ναυάγιο με μετανάστες - 17 νεκροί, 104 διασωθέντες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης