Ρόδος: Χειροπέδες σε 43χρονη που κακοποιούσε την 11χρονη κόρη της

Ρόδος: Χειροπέδες σε 43χρονη που κακοποιούσε την 11χρονη κόρη της

Η νεαρή κατέληξε στο νοσοκομείο μετά τα τελευταία χτυπήματα από τη μητέρα της με τραύμα επτά εκατοστών στο πόδι

geniko-nosokomeio-rodou
Το δράμα που ζούσε καθημερινά ένα 11χρονο κοριτσάκι στα χέρια της άστοργης μητέρας του, αποκαλύφθηκε όταν μεταφέρθηκε τραυματισμένο στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, με τραύμα μήκους περίπου επτά εκατοστών στο πόδι, αλλά και παλαιότερες εκδορές στα χέρια.

Όπως είπε η ανήλικη στην γιατρό που της έκανε ράμματα, το απόγευμα της Πέμπτης, η μητέρα της πέταξε κατά πάνω της ένα πιάτο το οποίο την χτύπησε στο κάτω μέρος του αριστερού της ποδιού. Όσο για τις εκδορές που είδε η γιατρός στα χέρια, είπε ότι τις προκάλεσε πριν από τέσσερις ημέρες η μητέρα της, η οποία έχει συχνά κακοποιητική συμπεριφορά απέναντί της και την έχει χτυπήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Οι γιατροί ειδοποίησαν αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στην 43χρονη Βουλγάρα μόλις πήγε στο νοσοκομείο, σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και σωματικές βλάβες και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου. Η 11χρονη παραμένει για νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική όπου παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης