Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει
Αίσιο τέλος με τη γυναίκα που για περισσότερες από τέσσερις ώρες απειλούσε να πέσει από την ταράτσα πολυκατοικίας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο
Επί τόπου στην περιοχή Ντεπώ και συγκεκριμένα στην οδό Γαβριηλίδη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος, ενώ σε ετοιμότητα ήταν και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Λίγο μετά τις 22.30, μετά από τις επίμονες προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας η γυναίκα πείστηκε να συνεργαστεί και οι αστυνομικοί τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομιστή στο νοσοκομείο.
Δείτε βίντεο
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περίπου 60 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα της 7όροφης οικοδομής επί της οδού Γαβριηλίδη στις 5 το απόγευμα, ενώ ο λόγος που απειλούσε ότι θα πέσει στο κενός παραμένει άγνωστος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτοικος της περιοχής.
Κλείσιμο
Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας ακούστηκε να προτείνει στη γυναίκα «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και να της λέει «θέλω να σε βοηθήσω». Σε μια ακόμη προσπάθεια να πείσει τη γυναίκα να μη κάνει βουτιά θανάτου και να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλονιού, ο διαπραγματευτής της είπε «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Η 60χρονη ζήτησε να δει την κόρη της, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά της.
Σημειώνεται ότι οι πυροσβέστες τοποθέτησαν στο σημείο το ειδικό στρώμα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας