Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ αστυνομίας και κουκουλοφόρων – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Ομάδα ατόμων με καλυμμένο πρόσωπο από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις - Επεισόδια σε Αθήνα και Λάρισα

epeisodia_thessaloniki_3a
Επεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικές δυνάμεις ξέσπασαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια πορείας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους και έφτιαξαν οδοφράγματα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Αργότερα τα επεισόδια επεκτάθηκαν στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να προχωρήσουν σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Η ένταση, όπως αναφέρει το GRTimes, ξεκίνησε λίγο μετά την έναρξη της πορείας για την τραγωδία στα Τέμπτη, όταν ένα γκρουπ ατόμων με καλυμμένο πρόσωπο που μετείχαν στον μπλοκ των αντιεξουσιαστών, άρχισαν να πετούν αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις. οι οποίες απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.

Επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Κλείσιμο

epeisodia_thessaloniki_1
epeisodia_thessaloniki_2
epeisodia_thessaloniki_4



Η κατάσταση εκτονώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.

Εκείνη τη στιγμή διαδηλωτές που κινούνταν στην Π. Ιωακείμ, έσπευσαν να ζητήσουν από δυνάμεις των ΜΑΤ να απομακρυνθούν και ακολουθήσουν από απόσταση την πορεία, τονίζοντας πως έκαναν χρήση χημικών χωρίς να υπάρχει αιτία, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Λίγο αργότερα άνοιξε νέος κύκλος επεισοδίων ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομικές δυνάμεις στην πλατείας Αρχαίας Αγοράς.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης