Ένα νέο ανατριχιαστικό σκίτσο παρουσίασε σήμερα στα social media ο ηθοποιός και συγγραφέας Γιώργος Γαλίτης, αφιερωμένο στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποιών είναι νέα παιδιά.
Μετά το χθεσινό του σκίτσο, στο οποίο παρουσίαζε τις ράγες ενός σιδηροδρόμου που μετατράπηκαν σε μια στιγμή σε... φέρετρα των ανθρώπων εκείνων που χάθηκαν, ο ηθοποιός επανήλθε, ζωγραφίζοντας ένα σύννεφο, πάνω στο οποίο διακρίνεται η σκιά ενός εκ των παιδιών που χάθηκαν και το οποίο «ενημερώνει» τη μητέρα του πως «έφτασε», με τη λιτή φράση: «Μαμά έφτασα».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας