Μπλόκο σε δυο νεαρούς με ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Μπλόκο σε δυο νεαρούς με ναρκωτικά στο Ρέθυμνο

Στο όχημα των συλληφθέντων εντοπίστηκε ακατέργαστη κάναβη - Συλλήψεις και σε Σέρρες και Άγιο Νικόλαο

kannavi
Η στοχευμένη έρευνα που έγινε από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί Έλληνες σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, το μεσημέρι της Πέμπτης, έδειξε ότι ήταν βάσιμες οι πληροφορίες ότι εμπλέκονταν στην διακίνηση ναρκωτικών.

Κατά τον έλεγχο που έγινε, βρέθηκαν στο όχημα 118 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που κατασχέθηκαν, όπως και δύο κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο.

Οι δράστες συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στην Δίωξη Ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών.

Νεαρός είχε μεγάλο ποσό από ναρκωτικά

Μπορεί να μην βρήκαν τις ποσότητες ναρκωτικών που περίμεναν οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα την Πέμπτη στο σπίτι ενός 24χρονου Έλληνα σε περιοχή του Αγίου Νικολάου, ωστόσο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το μεγάλο ποσό που βρήκαν και φαίνεται ότι προερχόταν από τη διακίνηση. Στην κατοχή του νεαρού κατασχέθηκαν 12,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, δυο τρίφτες και μετρητά ύψους 1.900 ευρώ κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στις Σέρρες, αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 37χρονου το μσημέρι της Πέμπτης και προχώρησαν στη σύλληψή του, καθώς βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 41,43 γραμμαρίων και δυο τρίφτες. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Τουρκία: Πλιάτσικο και συμπλοκές στα ερείπια – Βγαίνει ο στρατός, αναστέλλουν τις διασώσεις ξένες αποστολές

Σεισμός στην Τουρκία: 24χρονη αθλήτρια έστειλε μήνυμα στους διασώστες από τα συντρίμμια

Πετρούπολη: «Είμαι παντρεμένη, άφησέ με» - Υπό την απειλή όπλου ο βιασμός της 28χρονης σε μπαρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης