Τραγικό θάνατο βρήκαν μέσα στο σπίτι τους δυο γυναίκες ηλικίας 89 και 92 ετών όταν αυτό έπιασε φωτιά. Οι δυο άτυχες γυναίκες δεν αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά, γιατί εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, να εισπνεύσουν μεγάλες ποσότητες καπνού.
Οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες Ξάνθης που έσπευσαν στο σημείο της φωτιάς κατάφεραν να τις βγάλουν από το σπίτι χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου οι γιατροί παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν δεν μπόρεσαν να τις κρατήσουν στη ζωή.
Η φωτιά, που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έγινε αντιληπτή από διερχόμενο που ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο σημείο της φωτιάς έσπευσαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα με οχτώ πυροσβέστες. Το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Ξάνθης διεξάγει έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς που στοίχισε τη ζωή στις δυο γυναίκες.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.