Μεθώνη: Επιμένει ότι «αυτοκτόνησαν» η κόρη του ζευγαριού των Αμερικανών που αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Μεθώνη: Επιμένει ότι «αυτοκτόνησαν» η κόρη του ζευγαριού των Αμερικανών που αγνοούνται από τα τέλη Ιανουαρίου

Προβληματισμός στην υπηρεσία Silver Alert - Οι πληροφορίες για το ζεύγαρι των Αμερικανών λένε ότι αγαπούσαν τη ζωή

methoni-mak
Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του ζευγαριού των Αμερικανών, του 83χρονου David Harrison Robinson και της 80χρονης σύζύγου του, Lukretia Robinson οι οποίοι έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης, τον Ιανουάριο κι έχουν χαθεί τα ίχνη τους.

Οι άνθρωποι από τη Γραμμή Ζωής και συγκεκριμένα από την υπηρεσία Silver Alert είναι προβληματισμένοι με τις κινήσεις και τις αναρτήσεις της κόρης του ζευγαριού, η οποία αναφέρεται συνεχώς στο θάνατο των γονιών της χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες και ευρήματα που να οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Η κοπέλα, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική είναι σε απόγνωση από την ημέρα που εξαφανίστηκαν οι γονείς της και κάνει λόγο για αυτοκτονία.

Η υπηρεσία Silver Alert η οποία έχει δεχτεί μαρτυρίες που ισχυρίζονται ότι είδαν το ηλικιωμένο ζευγάρι να περπατά σε κεντρικούς δρόμους, στην πόλη της Καλαμάτας και της Ελευσίνας, ζητά από την κόρη του ζευγαριού να κρατήσει τη ψυχραιμία της μέχρι να διασταυρωθούν οι πληροφορίες από τις αρχές και τους εθελοντές προκειμένου να εντοπιστεί το γρηγορότερο το ηλικιωμένο ζευγάρι. Οι πληροφορίες δείχνουν ότι το ζευγάρι αγαπούσε τη ζωή και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή του.

Το ζευγάρι είχε εγκαταλείψει την Αμερική και έμενε χρόνια σε δικό του σπίτι στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης με θέα προς τη θάλασσα και το κάστρο. Είχαν αποκτήσει φιλικές σχέσεις και με αρκετούς από τους μόνιμους κατοίκους. Φίλη τους από την περιοχή είναι και η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνισή τους, στις 6 Φεβρουαρίου στο Α.Τ της Καλαμάτας κι η οποία άρχισε να τους αναζητά τηλεφωνικά από τις 23 Ιανουαρίου. Η γυναίκα όσες φορές και αν τους κάλεσε δεν κατάφερε να τους εντοπίσει με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με την κόρη τους. Οι δυο τους αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δήλωση εξαφάνισης.

Οι φόβοι της κόρης για την τύχη των γονιών της μεγαλώνουν καθώς είναι πολλές οι μέρες που το ζευγάρι βρίσκεται μακριά από το σπίτι του χωρίς να έχει δώσει σημεία ζωής.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η κόρη του ζευγαριού, Julianna Robinson αναφέρει: «Από σήμερα, οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη - δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους - οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική…».

Κλείσιμο
Για τον 83χρονο David Harrison Robinson και την 80χρονη σύζυγό του Lukretia Robinson έχει σημάνει και Silver Alert.

Ο 83χρονος David Harrison Robinson και η 80χρονη σύζυγός του, Lukretia Robinson έφυγαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Ντάπια Μεθώνης του δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ελεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738. Πιθανός προορισμός τους ήταν η Μονεμβασιά.

Ο David έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο. Η Lukretia έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ ειδοποιήθηκε από την οικογένειά τους το απόγευμα της 08/02/2023 και ενεργοποίησε Silver Alert. Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

H 80χρονη Lukretia Robinson είναι ενεργή και στα social media διατηρώντας δικό της προφίλ στο Facebook, αναρτώντας συνεχώς προσωπικές της φωτογραφίες, αλλά και στο πλευρό του συζύγου της.

Ειδήσεις σήμερα:

«Τις έβγαζα από τη δύσκολη θέση» - Τι έλεγε ο 33χρονος που σκότωνε γάτες

Συνελήφθη ο Γιώργος Μπατατούδης για ακάλυπτες επιταγές και φορολογικές παραβάσεις

Σεισμός στην Τουρκία: Ασύλληπτες εικόνες από το ρήγμα - Κόπηκε η γη στα δύο (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης