Νότης Μαυρουδής: Έκκληση του γιου του να φύγουν οι δημοσιογράφοι από το εξοχικό τους

Νότης Μαυρουδής: Έκκληση του γιου του να φύγουν οι δημοσιογράφοι από το εξοχικό τους

Μιλά για «ακροβολισμένους» οι οποίοι τηλεφωνούν και κάνουν ερωτήσεις που κανείς δεν θα ρωτούσε κάποιον που έχει χάσει τον άνθρωπό του

xaris_-_notis_mavroudis
Την ενόχλησή του για το γεγονός ότι παπαράτσι και «δημοσιογράφοι» βρίσκονται έξω από το εξοχικό της οικογένειας εκφράζει ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης. Όπως αναφέρει σε αυτές τις δύσκολες ώρες «εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του».

Αναλυτικότερα:

«Την τελευταία φορά που θυμάμαι τον πατέρα μας να κλαίει ήταν όταν πέθανε ο Χατζιδάκις. Θυμάμαι επίσης πόσο ήταν θυμωμένος με τον τρόπο που κάποιοι "δημοσιογράφοι" δεν σεβάστηκαν τον θάνατό του αλλά έδειχναν σε τηλεοπτική μετάδοση τον Χατζιδάκι να μεταφέρεται με το φορείο.

Ο πατέρας μας με την στάση ζωής του, απέφυγε αυτή τη "δημοσιογραφία" δεν "έπαιξε" ποτέ το παιχνίδι του life style, κρατώντας το μέτρο και τις ισορροπίες που ο ίδιος επέλεξε.


Αυτή τη στιγμή ακροβολισμένοι παπαράτσι "δημοσιογράφοι" γύρω από το εξοχικό μας, μη σεβόμενοι τη στάση ζωής μας, επιχειρούν να καταγράψουν τον πόνο μας. Εκπομπές life style μας τηλεφωνούν ρωτώντας μας ερωτήσεις που ποτέ δεν θα μπορούσε να διανοηθεί άνθρωπος να ρωτήσει συνάνθρωπο που μόλις έχει χάσει τον σύντροφό του, τον γονιό του.

Παρακαλώ πολύ τους τηλεοπτικούς σταθμούς να ζητήσουν από τους εργαζόμενούς τους να αποχωρήσουν και να σεβαστούν (έστω και για τους τύπους) τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε».

Το Σάββατο η κηδεία του Νότη Μαυρουδή

Εν τω μεταξύ όπως ενημερώνει με ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του Νότη Μαυρουδή, Χάρης, η πολιτική κηδεία του πατέρα του θα γίνει το Σάββατο 07/01 στο κοιμητήριο Χαλανδρίου. Όπως σημειώνει επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου.
Κλείσιμο

Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί...

Posted by Haris Mavroudis on Wednesday, January 4, 2023
Ειδήσεις σήμερα:

«Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση» έδειξε η ιατροδικαστική για τον θάνατο του 16χρονου Τόπαλου

Συνωμοσία πίσω από τον θάνατο της Νταϊάνα βλέπει ο πρίγκιπας Χάρι στο νέο του βιβλίο

Βίντεο: Επιβάτης προειδοποιεί τον πιλότο πριν τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στην Αυστραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης