Ηράκλειο: Δίδυμο διακινούσε ποσότητες κάνναβης

Ηράκλειο: Δίδυμο διακινούσε ποσότητες κάνναβης

Συνολικά βρέθηκαν 110,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 120 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών

police-thumb-large
Έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων για την εμπλοκή τους στην διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, συνελήφθησαν με συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών δύο Έλληνες, την στιγμή που ο ένας έμπαινε στο σπίτι του άλλου το απόγευμα της Πέμπτης.

Ακολούθησε έλεγχος και στους δυο, ενώ στη συνέχεια έγινε έρευνα στο σπίτι και συνολικά βρέθηκαν 110,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 120 ευρώ προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

Παρέλαβε δέμα με ναρκωτικά

Την στιγμή που παραλάμβανε από μια μεταφορική εταιρεία στην Αλεξανδρούπολη ένα δέμα το οποίο είχε μέσα ναρκωτικά με παραλήπτη τον ίδιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας το βράδυ της Πέμπτης. Το δέμα περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,8 γραμμαρίων και ένα πλαστικό φιαλίδιο με μεθαδόνη βάρους 45 ml, τα οποία κατασχέθηκαν και ο παραλήπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθεί και ο αποστολέας των ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα «στιχάκια» και τα «ρεφρέν» «έκαψαν» τον Αδαμαντίδη για το κύκλωμα κοκαΐνης

Γαλλικές φρεγάτες made in Greece προαναγγέλλει ο πρόεδρος των Ναυπηγείων Σαλαμίνας

Το πρώτο κοινό στιγμιότυπο Μάστορα και Καληφώνη - Μαζί στο κρεβάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης