Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα έσπασε τζάμι εν κινήσει οχήματος κοντά σε καταυλισμό Ρομά

Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα έσπασε τζάμι εν κινήσει οχήματος κοντά σε καταυλισμό Ρομά

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου 

ix
Από «θαύμα» ζουν οδηγός και συνοδηγός επαγγελματικού βαν, όταν σταματημένοι σε φανάρι επί της λεωφόρου Τατοΐου στο ύψος της Μεταμόρφωσης, διαπέρασε το όχημα τους μια αδέσποτη σφαίρα με αποτέλεσμα τα τζάμια και από τις δυο πόρτες του οχήματος να γίνουν θρύψαλα.

Για καλή τους τύχη, τόσο ο 60χρονος οδηγός όσο και ο 25χρονος συνοδηγός δεν τραυματίστηκαν από τα θραύσματα, ωστόσο εξακολουθούν να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, από τη στιγμή που για λίγα μόνο εκατοστά γλίτωσαν από τον θάνατο .

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, συνέβη γύρω στις 14:00 όταν κατά την επιστροφή τους από την περιοχή Αχαρναί προς την έδρα της εταιρείας, όπου οι δύο άνδρες εργάζονται στο Μαρούσι, ακινητοποιήθηκαν στο φανάρι που βρίσκεται στο ύψος της Μεταμόρφωσης κοντά στην Εθνική Οδό.

σφαιρ2
σφαιρ
Κλείσιμο


Μέσα σε λίγα λεπτά κι όσο έμεναν αμέριμνοι στις θέσεις τους, μέχρι να ανάψει το φανάρι πράσινο και να συνεχίσουν την πορεία τους, μια σφαίρα πέρασε αρχικά από το μικρό σταθερό τζάμι της πόρτας του συνοδηγού και στη συνέχεια βρέθηκε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού.

Οι δυο συνάδελφοι σώθηκαν από τύχη. Η οποιαδήποτε κίνηση του σώματός τους εκείνη την στιγμή θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή τους.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι δυο άνδρες πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Αστυνομικοί του ανακριτικού τμήματος βρήκαν τη σφαίρα που χτύπησε το βαν, ενώ ενημέρωσαν τους δυο συναδέλφους πως κοντά στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό υπάρχει καταυλισμός Ρομά κι ίσως από εκεί κάποιος να πυροβόλησε προς άγνωστη πορεία.

Ειδήσεις σήμερα:

Με €1.000 κεφάλαιο και έδρα το Κολωνάκι ιδρύθηκε η εταιρεία real estate της Καϊλή

Γιάννης Διακογιάννης: Ο sports caster-θρύλος που ονειρευόταν να γίνει τενόρος

Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο έκπτωτος «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάνκμαν Φριντ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης