Καιρός: Έρχονται λασποβροχές με αφρικανική σκόνη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Καιρός: Έρχονται λασποβροχές με αφρικανική σκόνη - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Βροχές με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες - Δείτε χάρτη με την εξέλιξη της νέας κακοκαιρίας που έρχεται μέσα στο Σαββατοκύριακο - 22άρια στην Κρήτη, χωρίς βροχές η Αττική

kairossimera-kairospempti-kakokairiatora
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη με βροχές που θα επικεντρωθούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και τοπικές βροχοπτώσεις στη δυτική Ελλάδα.

Αξιόλογες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν κατά κύριο στα δυτικά από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως το πρωί της Πέμπτης, με το μεγαλύτερο ύψος βροχής να καταγράφεται στους Παξούς (51 χιλιοστά).

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, κατά το υπόλοιπο της ημέρας αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στη Θράκη. Οι νότιοι άνεμοι που θα επικρατήσουν στην ατμόσφαιρα θα έχουν ως αποτέλεσμα την μεταφορά σημαντικών ποσοτήτων αφρικανικής σκόνης και την κατά τόπους εκδήλωση λασποβροχών. Στον χάρτη που ακολουθεί φαίνεται ο αθροιστικός υετός που αναμένεται έως το βράδυ της Πέμπτης 08/12 και σημειώνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα ισχυρότερα φαινόμενα.

kairos-kakokairiameteo-laspovroxi

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο με την μέγιστη τιμή της να φτάνει τους 18-20 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά, τους 16-18 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στις νησιωτικές περιοχές και τους 20-22 βαθμούς Κελσίου στην Κρήτη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cow5kovluiqx)
Κλείσιμο

Νέα κακοκαιρία αναμένουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο με ισχυρές καταιγίδες από τα βορειοδυτικά χωρίς να επηρεάζεται η Αττική. 

kairos-kakokairiasavvatokiriako



Ειδήσεις σήμερα:

Το tweet που σόκαρε - Δείχνει τη Ζιζέλ στο κρεβάτι με πρώην συμπαίκτη του Μπρέιντι;

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Με Κωνσταντίνο Αργυρό και Διονύση Σχοινά η Greek Night στο Μιλγουόκι

Άδωνις Γεωργιάδης για το καλάθι του Άγιου Βασίλη: Δεν θα είναι τσουρούτικο, θα έχει μεγάλη χαρά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης