Ρόδος: Χούλιγκαν συνελήφθησαν για επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ

Ρόδος: Χούλιγκαν συνελήφθησαν για επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του αθλητικού νόμου και διατάραξη

Sillipsi
Οι κάμερες στο κλειστό γυμναστήριο του Διαγόρα στη Ρόδο είχαν καταγράψει πεντακάθαρα τους τρεις χούλιγκαν που προκάλεσαν επεισόδια και διέκοψαν προσωρινά την διεξαγωγή του αγώνα μπάσκετ μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Ιάλυσου, την περασμένη Τρίτη.

Μετά λήξη του αγώνα, οι τρεις δράστες ηλικίας 26, 32 και 45 χρόνων, εξύβρισαν έναν οπαδό της αντίπαλης ομάδας και τραυμάτισαν άλλον ένα έξω από το γήπεδο. Όμως, ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οι οποίοι τους συνέλαβαν την Πέμπτη και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, που τους άσκησε δίωξη για παράβαση του αθλητικού νόμου και διατάραξη.

Τα έσπασε σε μίνι μάρκετ στην Κέρκυρα
Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή της Σωτηριώτισσας στην Κέρκυρα, όταν ένας άνδρας όρμησε μέσα και άρχισε να σπάει ό,τι βρήκε μπροστά του, αναγκάζοντας την τρομοκρατημένη ιδιοκτήτρια να κλειδωθεί στην τουαλέτα και να ειδοποιήσει την Αστυνομία! Αμέσως έφτασαν στο κατάστημα αστυνομικοί που συνέλαβαν τον Έλληνα εισβολέα, ο οποίος εξετάστηκε από ειδικό στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην στην Εισαγγελία Κερκύρας κατηγορούμενος για φθορά ξένης περιουσίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης