Βαρυμπόμπη: Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου δέχθηκε 15 μαχαιριές σε καβγά - Δίνει μάχη για τη ζωή του
Δύο νεαροί, 19 και 26 ετών, συνεπλάκησαν με τον 58χρονο και την παρέα του για την... ουρά έξω από καντίνα - Έβγαλαν μαχαίρι και τον τραυμάτισαν σοβαρά - Συνελήφθη ο ένας, αναζητείται ο άλλος
Τουλάχιστον 15 μαχαιριές δέχθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου στη Βαρυμπόμπηκαι δίνει μάχη, ώστε να κρατηθεί στη ζωή.
Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης. Δύο νεαροί 19 και 26 χρόνων ξεκίνησαν να λογομαχούν για ασήμαντη αφορμή (την ουρά) με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός επιχειρηματίας.
Ξαφνικά, ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Η Ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 19χρονο, ενώ αναζητείται ο 26χρονος. Ο συλληφθείς κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο 26χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου είναι γνωστός στους κοσμικούς κύκλους και είχε σχέση στο παρελθόν με την Τζούλια Νόβα. Βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.