«Φλόγα»: Μία εκδήλωση... καρδιάς για τα παιδιά με καρκίνο, 40 χρόνια τώρα!

«Φλόγα»: Μία εκδήλωση... καρδιάς για τα παιδιά με καρκίνο, 40 χρόνια τώρα!

Θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στον «Ελληνικό Κόσμο» - Θα παρευρεθεί και η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου

1442045945464911556
Εκδήλωσε για τα 40 χρόνια συνεχούς δράσης της «Φλόγας», που στέκεται στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, και ώρα 20.00 στον «Ελληνικό Κόσμο», στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα τιμήσει το έργο του συλλόγου με την παρουσία της.

«Τιμάμε την πορεία μας και όλους τους συνοδοιπόρους μας, με μία εκδήλωση καρδιάς!» είναι το μήνυμα της Φλόγας για τα 40 χρόνια αδιάκοπης δράσης και με 20 χρόνια φιλοξενείας στους ξενώνες του συλλόγου.

«Θα θυμηθούμε τα 40 χρόνια αγάπης δίχως όρους, θα τιμήσουμε και θα ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στήριξαν τον αγώνα μας. Με δέσμευση και συνέπεια, θα δηλώσουμε την παραμονή μας στην πρώτη γραμμή του αγώνα, όσο ο καρκίνος απειλεί τη ζωή των παιδιών μας.

Σε αυτήν την ημέρα-σταθμό της Φλόγας, νιώθουμε την ανάγκη να σας μιλήσουμε για εμάς. Γονείς και παιδιά θα προσπαθήσουμε να σας δώσουμε μια εικόνα από τη ζωή και την κάθε μέρα μας. Να καθρεφτίσουμε τι σημαίνει για εμάς ο καρκίνος, πώς το παιδί, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια βιώνουμε τη νόσο, πώς αγωνιζόμαστε, πώς στηρίζουμε ο ένας τον άλλο και τι ανάγκες έχουμε για να συνεχίσουμε τη μάχη με δύναμη και αισιοδοξία.

Με λίγα λόγια, θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε κοντά μας. Να νιώσουμε μαζί. Να προχωρήσουμε μαζί. Να κρατήσουμε τη Φλόγα αναμμένη για κάθε παιδί που το έχει ανάγκη!»

Για να μάθετε περισσότερα για το έργο της Φλόγας: www.floga.org.gr

Floga


Ειδήσεις σήμερα:

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λύσανδρος Παπαθεοδώρου, ο «κύριος Λύσανδρος» του Au Revoir

Η Λευκορωσία στέλνει δυνάμεις στο πλευρό των Ρώσων για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Κολωνός: Επίτροπος σε εκκλησία στον Λόφο Σκουζέ ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης