Ακυβέρνητο στο Στενό του Καφηρέα λόγω μηχανικής βλάβης, είναι ένα πλοίο με σημαία Καραβαϊκής.
Το πλοίο είχε ξεκινήσει από την Ιταλία και είχε προορισμό το λιμάνι του Βόλου. Αυτή την ώρα βρίσκεται ανάμεσα σε Εύβοια και Άνδρο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι χωρίς φορτίο και έχει επτά μέλη πληρώματος.
Στο σημείο βρίσκονται 2 παραπλέοντα ενώ σπεύδει και ένα 1 πλεούμενο του Λιμενικού Σώματος και ένα ρυμουλκό από το Λαύριο.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.