Βόλος: 70χρονη θέλει να κλείσει στο ψυχιατρείο την κόρη της επειδή δεν την θέλει στο σπίτι

Βόλος: 70χρονη θέλει να κλείσει στο ψυχιατρείο την κόρη της επειδή δεν την θέλει στο σπίτι

Η 70χρονη κατέφυγε σε αστυνομία και δικαιοσύνη προκειμένου να  αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κόρη της

volos-kori-mikrofono
Αίσθηση έχει προκαλέσει στον Βόλο η καταγγελία μιας 70χρονης σε βάρος της 48χρονης κόρης της επειδή τραγουδάει δυνατά και συνεχώς με την ηλικιωμένη γυναίκα να ζητά τον εγκλεισμό του παιδιού της στο ψυχιατρείο.

Η 70χρονη κατέθεσε αίτημα ακούσιας νοσηλείας της κόρης της το Σάββατο, οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση μετέφεραν τη 48χρονη στο νοσοκομείο και εκεί, σύμφωνα με το magnesianews.gr, οι ψυχίατροι διέκριναν μια «παρέκκλιση» καθώς διαπίστωσαν ότι η κόρη της ηλικιωμένης δεν παίρνει τα φάρμακά της και αποφάνθηκαν ότι η γυναίκα δεν πρέπει να νοσηλευτεί.

Μετά την εξέλιξη αυτή η 48χρονη επέστρεψε στο σπίτι της έχοντας ανοιχτή στη διαπασών τη μουσική την ώρα που έκανε καθαριότητα και τραγουδώντας «είμαι θεά αποθεώστε με».

Ακολούθησε δεύτερρη κλήση της 70χρονης μετά την οποία αστυνομικοί μετέφεραν ξανά τη 48χρονη στο Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ακούσια νοσηλεία την προηγούμενη μέρα.

Μετά από λίγη ώρα στην Αστυνομία πήγε και η ηλικιωμένη που ζητούσε από τους αστυνομικούς να κλείσουν την κόρη της σε ψυχιατρείο λέγοντας τους ότι δεν τη θέλει στο σπίτι. Επειδή υπήρχε κίνδυνος, αν η 48χρονη επέστρεφε στο σπίτι να δημιουργηθεί επεισόδιο, η 70χρονη κατέθεσε μήνυση κατά της κόρης της, η οποία διανυκτέρευσε στην Αστυνομία.

Την Τρίτη (6/9) γυναίκα εμφανίστηκε με «κλειστή» από το δυνατό τραγούδι φωνή στην εισαγγελέα, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση, προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση, καθώς η μητέρα της ζητά τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο και δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να μπει σε ιδιωτική δομή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Και η Κολονά είδε τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας - Καθαρή απάντηση στις τουρκικές απειλές


Ενεργειακή κρίση: Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο


Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης