Φωτιάξέσπασε σήμερα το απόγευμα στο Δίστομο Βοιωτίας, με την εικόνα στο πύρινο μέτωπο να έχει βελτιωθεί.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν και επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα, που έχουν ενισχυθεί την τελευταία ώρα.
Ειδικότερα, για την κατάσβεση επιχειρούν 66 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, ενώ στις προσπάθειες συνδράμει και υδροφόρα ΟΤΑ.
Από αέρος «μάχη» έδιναν μέχρι τις 21.00 δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, τα οποία έχουν αποχωρήσει.
Σημειώνεται πως η φωτιά καίει σε δασική έκταση χωρίς να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Δίστομο #Βοιωτία. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3