Φωτιάξέσπασε σήμερα το απόγευμα στο Δίστομο Βοιωτίας, με την εικόνα στο πύρινο μέτωπο να έχει βελτιωθεί.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει δασική έκταση. Στο σημείο επιχειρούν και επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα, που έχουν ενισχυθεί την τελευταία ώρα.
Ειδικότερα, για την κατάσβεση επιχειρούν 66 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 17 οχήματα, ενώ στις προσπάθειες συνδράμει και υδροφόρα ΟΤΑ.
Από αέρος «μάχη» έδιναν μέχρι τις 21.00 δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη, τα οποία έχουν αποχωρήσει.
Σημειώνεται πως η φωτιά καίει σε δασική έκταση χωρίς να πνέουν ισχυροί άνεμοι. Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Δίστομο #Βοιωτία. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη