Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο αδελφών που δέχτηκαν επίθεση με μαχαίρικατά τη διάρκεια Κρητικής βραδιάς στο Καστέλι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, πρόκειται για τον 20χρονο αδελφό ο οποίος αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ και να εισαχθεί στην ΜΕΘ καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.
Για την επίθεση στα δύο αδέλφια εκτός του 25χρονου που έχει συλληφθεί και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχουν συλληφθεί δύο ακόμα άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Ο 24χρονος αδερφός εξακολουθεί και νοσηλεύεται επίσης τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Αφορμή για την επίθεση που δέχτηκαν τα δύο αδέλφια φαίνεται πως ήταν μία παρεξήγηση που προκλήθηκε ανάμεσα στους δύο νεαρούς και τον 25χρονο που έχει συλληφθεί κατά τη διάρκεια της κρητικής βραδιάς στο Καστέλι.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.