«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ του Σαββάτου ένας 45χρονος στην Αμφιλοχία την ώρα που βρισκόταν σε φιλικό του σπίτι.
Ο 45χρονος στις 23:00 το βράδυ, σύμφωνα με το e-maistros.gr, κατέρρευσε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Η σορός του διακομίσθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.
Ο άτυχος άνδρας ήταν κάτοικος Πατρών και στην Αμφιλοχία είχε βρεθεί φιλοξενούμενος σε φιλικό σπίτι.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.