Φωτιά στην Πεντέλη: Νέο μήνυμα 112 - Αποφύγετε τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος από την Αττική Οδό ως το Πικέρμι

Φωτιά στην Πεντέλη: Νέο μήνυμα 112 - Αποφύγετε τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος από την Αττική Οδό ως το Πικέρμι

Το 112 «χτύπησε» ξανά νωρίς το πρωί της Τετάρτης για τη μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από την Πεντέλη

marathonos_kleisti_xr
Νέο μήνυμα, αυτή τη φορά για όσους περνούν από τη Λεωφόρο Μαραθώνος απέστειλε το 112, μετά τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης.

Το μήνυμα που εστάλη στις 06:24 σήμερα λέει προς τους πολίτες να αποφεύγουν τη μετακίνηση στη Λεωφόρο Μαραθώνος από τον κόμβο της Αττικής Οδού μέχρι το Πικέρμι. Ο δρόμος είναι κλειστός λόγω της πυρκαγιάς, αναφέρει το μήνυμα που έστειλε το 112.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, έχουν εκκενωθεί οι Κατοικίες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αρήτη» (Πεντέλης και Τυρνάβου, Γέρακας), που φιλοξενούσε 46 άτομα. Έξι άτομα μεταφέρθηκα με φορείο και ακόμα 3 άτομα με καρέκλα, οι τελευταίοι μεταφέρθηκαν στον οίκο ευγηρίας Θάλπη (Άγιος Στέφανος). Τα 6 άτομα διακομίσθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό.

Εκκενώθηκε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά» (Πωγωνίου 2, Παλλήνη Αττικής), που φιλοξενούσε 57 άτομα. Ένα άτομο διακομίσθηκε προς το Ιπποκράτειο. Εκκένωση υπήρξει και από τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «Εφέστια» (Εθ. Αντιστάσεως 80, Γέρακας), που φιλοξενούσε 44 άτομα. Μεταφέρθηκαν 10 άτομα, εκ των οποίων τα 2 στον Ερυθρό Σταυρό, 2 στο Ιπποκράτειο, τα υπόλοιπα 6 σε Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης, το ΕΚΑΒ, κατόπιν κλήσης στο 166 (μέχρι τις 05:45): μετέφερε 3 Πυροσβέστες με αναπνευστικά και τραυματισμούς στο 251 ΓΝΑ και 5 πολίτες διακομίσθηκαν, ένας στο Γεννηματάς με ελαφρύ έγκαυμα, 3 στον Ερυθρό Σταυρό και ένας Σωτηρία με αναπνευστικά προβλήματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πεντέλη: Κάηκαν σπίτια στην Παλαιά Πεντέλη - Εκκένωση προς Βριλήσσια

Κέρδη για το Netflix εν μέσω της συνεχιζόμενης διαρροής των συνδρομητών

Συνελήφθη η Οκάσιο-Κορτές έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο – Διαδήλωνε υπέρ των αμβλώσεων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης