Πέλλα: Άνδρας πωλούσε ελαιόλαδο αμφίβολης ποιότητας

Πέλλα: Άνδρας πωλούσε ελαιόλαδο αμφίβολης ποιότητας

Ενας από τους υποψήφιους πελάτες του υποψιάστηκε ότι το λάδι δεν ήταν αυτό που έλεγε και ειδοποίησε την Αστυνομία

Pella-elaiolado
Ανυποψίαστους καταναλωτές που θα δελεάζονταν από την χαμηλή τιμή, προσπαθούσε να προσελκύσει ένας άνδρας ο οποίος εντοπίστηκε να διαθέτει προς πώληση στην περιοχή της Πέλλας μπουκάλια με ελαιόλαδο άγνωστης προέλευσης και αμφίβολης ποιότητας παρουσιάζοντάς το ως «παρθένο».

Για κακή του τύχη, ένας από τους υποψήφιους πελάτες του υποψιάστηκε ότι το λάδι δεν ήταν αυτό που έλεγε και ειδοποίησε την Αστυνομία. Στο σημείο όπου βρισκόταν ο πωλητής, το απόγευμα της Δευτέρας, έφτασαν αστυνομικοί του σταθμού Κρύας Βρύσης οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο όχημά του και βρήκαν φιάλες με συνολικά 110 λίτρα ελαιόλαδο που διέθετε προς πώληση, χωρίς να διαθέτει τα απαιτούμενα παραστατικά.

Οι φιάλες κατασχέθηκαν και δείγμα από το υποτιθέμενο ελαιόλαδο εστάλη στην χημική υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. για εργαστηριακή εξέταση, ώστε να εξακριβωθεί αν είναι νοθευμένο και επιχρωματισμένο, άρα και επικίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών. Ο πωλητής συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια Πέλλας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα, λαθρεμπορία και άσκηση πλανόδιου εμπορίου χωρίς άδεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μο Φάρα αποκαλύπτει και συγκλονίζει: Έπεσα θύμα trafficking, έτσι έφτασα στη Βρετανία

Τραγουδιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του στην Πάτρα

Διασωληνωμένο στο νοσοκομείο του Ρίου 10χρονο αγόρι που έπεσε από μπαλκόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης