ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Από σήμερα τα δικαιολογητικά για 473 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Από σήμερα τα δικαιολογητικά για 473 μόνιμες προσλήψεις

Ξεκινά σήμερα η υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ για 473 μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

asep
Από σήμερα, Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 και ώρα 8:00 το πρωί, έχουν την δυνατότητα οι υποψήφιοι της προκήρυξης 2Κ/2022, που περιλαμβάνονται στον πίνακα υποψηφίων του ΑΣΕΠ, να υποβάλλουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν τα προσόντα και τις δεξιότητες που επικαλέστηκαν κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 473 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να αποστείλουν στο ΑΣΕΠ έως και την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022 και ώρα 14:00 το μεσημέρι, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να καταρτιστούν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης.

Η αίτηση και τα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά θα ληφθούν υπόψη, υπό την προϋπόθεση ότι οι υποψήφιοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Πώς θα υποβάλλετε τα δικαιολογητικά σας

Όσοι υποψήφιοι έχουν κληθεί από το ΑΣΕΠ να υποβάλλουν δικαιολογητικά βάσει του συνημμένου πίνακνα και η αίτησή τους είναι σε κατάσταση «Σε αναμονή δικαιολογητικών», πρέπει να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

Να εισέλθουν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΑΣΕΠ

Κλείσιμο
Να καταχωρίσουν στις αντίστοιχες καρτέλες του Μητρώου τα απαραίτητα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Σε περίπτωση που κάποιο προσόν / κριτήριο / ιδιότητα δεν αντιστοιχεί σε κάποια από τις καρτέλες του Μητρώου, αυτό καταχωρίζεται στην καρτέλα «Άλλο».


Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, οι πτήσεις των 5.000 ευρώ και οι τρελοί λογαριασμοί

Ίος: Το «έθιμο» με τα σφηνάκια, τα χαστούκια και τους πυροσβεστήρες στους τουρίστες

Καιρός: Έρχεται «ψυχρό» Σαββατοκύριακο με καταιγίδες - Υποχωρεί η θερμοκρασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης