ΑΣΕΠ 2Κ/2022: Από σήμερα οι αιτήσεις για 25 ειδικότητες σε 437 μόνιμες θέσεις

Η προκήρυξη 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πρόσληψη 473 μόνιμων υπαλλήλων στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

aseptora
Από σήμερα το πρωί, ώρα 08:00,   έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να διεκδικήσουν μία μόνιμη θέση  στο Δημόσιο, μέσω της προκήρυξης 2Κ/2022 του ΑΣΕΠ, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους στον διαγωνισμό.

Η 2Κ/2022 προκήρυξη του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 8/23.02.2022/τ. Α.Σ.Ε.Π.)  αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων εβδομήντα τριών (473) θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν.4765/2021.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης  έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων  συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει σήμερα  10 Μαρτίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:00 και λήγει στις 28 Μαρτίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Πώς θα κάνετε αίτηση

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, όπως αυτά αναγράφονται στην προκήρυξη, πρέπει:


1. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία, που έχει οριστεί έως τις 28 Μαρτίου 2022.

2. Να προμηθευτούν και να υποβάλλουν παράβολο τριών (3) Ευρώ, το οποίο οι υποψήφιοι προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο)

Κλείσιμο
Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Στην Αττάλεια ο Κουλέμπα και ο Λαβρόφ - Όλα έτοιμα για την κρίσιμη συνάντηση

Θάνος Καλλίρης: «Ήταν πεντέμιση χρόνια… σκλαβιάς με τη Ναταλία Γερμανού» - Η αντίδραση της παρουσιάστριας

Ελένη Τοπαλούδη: Νέα διακοπή στη δίκη για το βιασμό και τη δολοφονία της - «Ντροπή, ντροπή», ξέσπασε η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης