Χαμός στη πτήση Μπέρμιγχαμ - Ηράκλειο: Μεθυσμένος Βρετανός έβριζε επιβάτες και πλήρωμα
Ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου τον συνέλαβαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε
Αναστάτωση στην πτήση Μπέρμιγχαμ – Ηράκλειο προκάλεσε ένας 34χρονος, ο οποίος σε κατάσταση μέθης έβριζε επιβάτες και πλήρωμα.
Ο Βρετανός που ταξίδευε για τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κρήτη το βράδυ της Πέμπτης, άρχισε να γίνεται επιθετικός τόσο με το πλήρωμα του αεροσκάφους όσο και με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες του.
Κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Ν. Καζαντζάκης στο Ηράκλειο και αστυνομικοί του ΑΤ αεροδρομίου τον συνέλαβαν αμέσως μόλις αποβιβάστηκε.
Σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη παρέμβαση στις συγκοινωνίες μέσων σταθερής τροχιάς πλοίων και αεροσκαφών και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events